lördag 5 maj 2012

En sista gång...


...frossar jag i vitsippor !! Nu börjar så många andra blommor vakna till liv..härligt att kunna gå ut och plocka sin bukett, istället för att köpa med sig hem från ICA-Maxi.

Så här ser det ut på byrån i hallen för tillfället. Skolplanschen har vi fått från svärmor, den är från -50 talet och kommer från hennes skola i Finland. Där användes den i undervisningen, nu hänger den hos oss bara för sin skönhets skull ! 

En annan sak som inte alls har med vitsippor eller skolplansch att göra....jag ska på LOPPIS i Hjo idag !!! Läääängtar, det suger så i loppistarmen ! Min man sa att jag skulle " hålla i plånboken" ...förstår inte vad han menar .
Må så gott idag, önskar Er en härlig lördag !

Anette

3 kommentarer:

 1. Ohhh så himla fin skolplansch du har där!! Supercharmig!! Ja nu är snart vitsipporna utblommade, de är så söta, ska plocka en bukett jag också idag när jag ska ut med hunden. På Maries loppis var jag på förra året, ojoj så mycket fint det var där. Hoppas du hittar många fina fynd idag!! Ha det gott!

  Kram Paula

  SvaraRadera
 2. plocka blommor i det fria är underbart♥
  önskar dig en trevlig helg.
  kram gabriella

  SvaraRadera
 3. Du är då sannerligen morgonpigg!! att uträtta något den där tiden som man inte absolut måste är det pensionärsvarning på.

  SvaraRadera

Om du har tid och vill, får du gärna lämna några små ord innan du går. Då blir jag så glad !!

Välkommen tillbaka !

Anette