söndag 11 mars 2012


Gamla fönster tycker jag är vackra. Tänkte försöka snickra ihop ett vägg-skåp av det här med vit pärlspont på sidorna.  Måste klura ut en bra ritning först. Tanken sedan var att hänga upp det i vår nymålade trapp, där det är alldeles förfärligt tomt på väggen just nu.


3 kommentarer:

 1. Tack snälla, ja jag är så nöjd, det jobbiga blir ju nu att man gärna skulle vilja ha det på hela nedervåningen ;). Men så fint det blir på bloggen! Va roligt att få se lite bilder från ert hem! Fick du hem fotoprogrammet?

  Kram johanna

  SvaraRadera
 2. Hej svejs !! Det är klart att ni måste ha det där golvet i de övriga rummen ! Det förstår ju vem som helst ! Tack för din stöttning...ja jag har laddat hem fotoprogrammet..oj va mkt fint man kan göra. Barnen har oxå haft jätteskoj med det. Men du det är fortfarande saker jag inte får till...snälla kan du hjälpa ett pucko ! Det är så himla skoj..skulle kunna sitta och greja hur mkt som helst. Vi ses kram A

  SvaraRadera
 3. Det är klart jag kan hjälpa dig så gott jag kan, antingen om du skriver till mig på villahaga19@hotmail.com el så tar vi det på jobbet, nu jobbar ju inte jag förens på måndag igen. Ha det gott nu så ser jag fram emot nästa inlägg :).
  Kram Johanna

  SvaraRadera

Om du har tid och vill, får du gärna lämna några små ord innan du går. Då blir jag så glad !!

Välkommen tillbaka !

Anette