tisdag 27 mars 2012

Spana in !!

Här kommer hon !! Fotöljen som inte ville vara röd längre.. jag känner mig nöjd. Själva kudd-piffet har jag inte hunnit komma till men jag måste få visa min stolthet redan nu.

Vi släpade ut henne på altanen (ni ser väl att det är en hon) och där höll vi till hela helgen. Svärmor klippte och sydde, jag sprättade bort gammalt tyg, kom med glada tillrop, njöt av vädret och till sist...på söndag eftermiddag kunde det nya tyget nitas fast. TACK ännu en gång bästa svärmor !

 Det fattas en liten detalj och det är fotpallen. Jag har lovat min man en fotpall, det borde inte vara så svårt att få till... vem vet det kanske kommer en lite längre fram ? 
Jag önskar dej en bra dag !


Anette

3 kommentarer:

 1. Hej! Men du vilken fin blogg du har, tittat igenom hela, underbara bilder på allt vackert som omger dej! Din kamera verkar ju toppen! kul att få en liten inblick i ditt privata! Jag kikar in snart igen! Kram från frissan

  SvaraRadera
 2. Tack Jenny...va roligt att du tycker det !! Kameran jag har är ju som sagt otippat bra..men jag kommer inte tillräckligt nära. Kollade in en sån Nikon 3100 D som jag tror att du har...jättesugen på en sån. Bara sätta igång att spara !

  Kram A

  SvaraRadera
 3. Va fin den blev :)! Förstår verkligen att du är nöjd.
  Ha en trevlig helg!
  Kram johanna

  SvaraRadera

Om du har tid och vill, får du gärna lämna några små ord innan du går. Då blir jag så glad !!

Välkommen tillbaka !

Anette