Hej på Er !
För någon vecka sedan bakade jag lite semlor.
Jag brukar hålla mej någorlunda fram till februari...
men nu vet jag inte vad som hände.
Jag blev bara så omåttligt sugen !!
För er som inte känner mej allt för väl så kanske jag ska tillägga att
jag är överdrivet förtjust i just semlor !
Mammas gamla sprits får jag nog öva på...
grädden ser lite galen ut..typ som räkost eller nåt !
Den som väntar på något gott kan ibland behöva vänta
alldeles fööör länge tänkte jag...
och tog sedan saken i egna händer !
Varma goa onsdagskramen !
Anette
Semla med räkost hade vart nå´t det!!
SvaraRaderaÄr också semmeltokig och jag brukar alltid vilja ha en efter nyår. Då kan jag aldrig hålla mig längre..
Ha en fin dag o kram!
Du e bara bäst! Naturligtvis ska du göra semlor om du är sugen på det! Tror det var Oscar Wilde som sa: "Frestelser är till för att falla för".
SvaraRaderaOnsdagskramisar!
Helt rätt!
SvaraRaderaVarför vänta.............spelar ju egentligen ingen som helst roll när man äter godsakerna.........
Onsdagskram till dig,
Anneli
Åhh va gott!!
SvaraRaderaJag håller med dig, varför vänta på något gott när man inte behöver.
Kan tänka mig att dom smakade gott, och det är inte alls något fel på spritsen på grädden :)
Ha en fin dag.
Kram
Jessica
Dom ser såå goda ut även att det ser ut som räkost ;) Det är bra att man inte alltid följer alla andra :)
SvaraRadera/mia
Mums vad gott!! Traditioner ska man bryta lite ibland, speciellt när det gäller godsaker. Jag kan bli så sugen på Janssons så det kan serveras lite när som hos mig. Inte bara till storhelgerna.
SvaraRaderaMys och må så gott
Kram Karin
Ja, varför inte? såg jätte fina ut. Fast nu när du säger det så ser det ut som räkost. : )
SvaraRaderaHa en toppen dag!
Kram Kia
Mmmm så mumsiga de ser ut semlorna! Det gjorde du rätt i. Varför vänta alltför länge?! ;)
SvaraRaderaTack för din fina kommentar hos mig, jag blev så glad! Du är välkommen hit att dingla med benen bredvid mig! Men tyvärr skiner inte solen idag, så ta på dig varmt! ;)
Kram Lotta
Härligt med semlor.
SvaraRaderaOch den galna grädden passar väldigt bra till semlor i oktober för det är ju helgalet :)
Kram
Liselott
Ja det är klar,det ser lite sommrigt ut där dom står
SvaraRaderamen vad tusan,en semla är en semla....jag är på =)))))
Kram Thess
Gud så gott.
SvaraRaderaJa, ibland bara måste man. Fast jag gillar dessa "säsongs" bakverk, det är nog därför man gillar dem så mycket. Inget man äter året runt och det bygger upp en längtan, som nu längtar jag efter saffransbullar och pepparkakor ;)
Fast nu började jag ju även längta efter semlor.
Hoppas ni får en skön Torsdag, Kram Malin
Men, fy så smaskigt detta såg ut! SEMLOR är ju bara bäst, såå himla goda! Nu blev ju jag också sugen att tjuvstarta.... Vackra kärleksört, i den gamla mjölkkannan också!
SvaraRaderaHa det bäst!
Kram
Petronella
Vacker bild... men jag får väl skilja mig från mängden här. Tror jag väntar med dem. Nu först skall jag ha årets enda napolionbakelse på Gustav Adolfsdagen. Sedan julgodis. Sen tar jag mig nog en semla!!
SvaraRaderaDu är så go!
kram
Underbart!:D Jag som inte kommit längre än att jag funderar(bara funderar!)på om jag kan tjuvstarta med lussebullarna, för jag älskar saffran!
SvaraRaderaTack för dina kommentarer om bilderna på min blogg. Jag älskar ju att fota och blir sååå glad när någon tycker om mina bilder!:)
Kram Pernilla
Alltid gott med semlor :)
SvaraRaderaKram/M
Härligt att höra att nån mer håller på som jag! Koka jordgubbssylt på hösten, baka saffransbullar mitt i högsommaren!
SvaraRaderaSå fin pallen som du målat vit blev, mina föräldrar har en sån ska fråga om de verkligen behöver den!
Kram Jenny
mumma kardemumma, mina favoriter finns det något godare???????? kram från Maja
SvaraRadera